Er waait een frisse wind met mijn leven!

Hoewel

het wordt buiten koeler, en de wind zal vandaag mogelijk behoorlijk vlagerig zijn, natuurlijk bedoelde ik dit figuurlijk. Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen aan een spiksplinternieuw werk dat mij veel kracht geeft. Het zorgde er bovendien voor dat ik alle andere punten in mijn leven in overweging nam. Daaronder valt zowel mijn gezondheid en welzijn als de indeling van mijn huis.

Wijziging

In sommige gevallen hoor je mensen zeggen dat aanpassing beweging in je leven brengt. In mijn geval is dat zeker waar. Naast het feit dat ik van plan ben om helemaal voor mijn huis te zorgen, kijk ik ook naar de aanschaf van een nieuwe auto. Toch nam ik de beslissing om elk klein ding zowel soepel als gedetailleerd te behandelen. Te beginnen met mijn eigen eetlocatie. Ik heb zelf een kleine eethoek. Iets waar ik helemaal geen problemen mee heb, het is gewoon uit de dag. Ik zou graag een mooie nieuwe tafel willen en om eerlijk te zijn, de stoelen zijn momenteel extra aan vervanging toe.
Ik moet toegeven dat er online een grote keuze is. Keuzes maken is niet altijd mijn moeilijkste punt (ik ben nogal sceptisch), omdat je voor een lange tijd vastzit aan je nieuwe aanwinst en je je geld gewoon zo snel kunt investeren. Daarom ging ik met een vriend achter de computer zitten. Vooral omdat ik echt geen zin had om veel verschillende winkels te zien terwijl je alles net zo goed online kunt zien als ik me zorgen maak. Na een tijdje kwam ik tot rust en ben ik erg blij met mijn keuze. Wacht momenteel op de bestelling die moet worden verstrekt.

Volgende stap

Hoewel het lijkt alsof ik alles tegelijkertijd doe en voorbereid, weet ik dat dit niet de beste manier is om alles op een rijtje te krijgen. Daarom heb ik eigenlijk besloten om alles stap voor stap te doen. Ik zal nu bijvoorbeeld zeker wachten tot mijn gloednieuwe kleine eetgelegenheid bestaat. Als ik dit alles tot mijn volle tevredenheid heb gedaan, ga ik pas verder met de volgende stap. Ik weet al wat het zou moeten zijn. Omdat het wat meer initiatief vergt, moet ik me wat beter voorbereiden. Ik wil een goede gloednieuwe tint op de muuroppervlakken in mijn huis. Zoek allereerste naar een prachtige tint (of goede kleuren).