Datumsuggesties voor een verbinding

Mensen bloggen vaak over suggesties voor een eerste dag, of op zijn minst een van de allereerste. Het is allemaal voornamelijk gericht op het vertrouwd zijn met elkaar op die eerste paar dates. Dus als je al een tijdje een relatie hebt, maar het nog steeds op prijs stelt om elkaar op dagen te nemen, hebben suggesties voor de eerste date misschien niet veel voor je. Als alles goed komt, herken je elkaar al redelijk goed. Af en toe wil je je metgezel gewoon trakteren op een betoverende trip, of misschien mist die trigger die je had een beetje. Je wilt een gloednieuwe ervaring om elkaar te laten zien. Daarom vindt u hier een klein aantal suggesties voor datums en reizen met uw bestaande metgezel!

Ik hou van een ouderwets pyjamafeestje

Als je om wat voor reden dan ook het huis niet uit kunt, of op date wilt, daarna is er nog niets te vrezen. U kunt met uw partner een slaapfeestje regelen. Creëer een comfortabele, charmante sfeer voor de slaapkamer, bijvoorbeeld door van bekleding een ouderwets fort te maken. Ja, dat kan, ook al ben je geen jongere meer! Maak samen een paar avondtraktaties als je films ziet. Het voordeel van wat ouder zijn, is dat je ook wat kunt drinken om het milieu misschien een beetje te verbeteren. Wie weet wat voor leuke discussies en diverse andere activiteiten zo'n avond zeker zal opleveren!

Ontsnap vaker voor lange weekenden

Helaas heb je hoogstwaarschijnlijk niet de kans om een ​​paar keer per jaar uitbundig op vakantie te gaan. In plaats daarvan kunt u meerdere keren per jaar op vakantie gaan. Toch zijn er een aantal rustdagen die tijdens het weekend verloren gaan, en het kost niet zoveel vrije dagen als je ze moet gebruiken. Van donderdagavond tot maandagmiddag neem je gewoon twee dagen rust en het lijkt een minivakantie. Er zijn diverse hotels maar ook Bed and Breakfasts die weten wat ze moeten doen met het organiseren van een sprookjesachtig weekend.

Ga op een roadtrip!

Nou, in Nederland is het niet voor iedereen even interessant om rond te rijden. Toch kun je in een paar dagen al snel behoorlijk ver komen. Het kan voor veel mensen zowel heel ontspannend als intiem zijn om meerdere dagen aan elkaar "vast te zitten" in een auto. Je moet het vermogen hebben om een ​​beetje op te merken of je hierop reageert, want met de verkeerde energie kan het ook ruzie veroorzaken.